Fiksni komarniki

Fiksni komarniki

Fiksni komarniki so namenjeni zaščiti okenskih odprtin skozi katere ne posegamo oziroma posegamo zelo poredko. Na okenske okvirje jih lahko pritrdimo s pomočjo posebnih točkovnih magnetov ali kovinskih sponk. Za lažje nameščanje in snemanje komarnika z okenskega okvirja za potrebe čiščenja je le ta opremljen z dvema ročkama, ki omogočata, da je komarnik lažje in varneje upravljati.

Okvir komarnika je izdelan iz visokokakovostnega ekstrudiranega prašno barvanega aluminija, ki ne potrebuje vzdrževanja. Komarnike vam nudimo v vseh RAL barvah, v različnih imitaciji lesa in ostalih strukturnih barvah.

Vanje lahko namestimo mrežo iz pvc steklenih vlaken sive ali črne barve, inox, aluminij svetlo ali črno ter mrežo proti psom in mačkam.
Komarniki so med sezono komarjev najboljša investicija. Prijeten in miren spanec, brez pikov komarjev, je vreden vgradnje komarnikov!

Lastnosti:

 • deli iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija
 • v barvah po RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO
 • enostaven sistem pritrditve, vgradnja na okenski okvir
 • enostavna montaža omogoža, da se komarnih hitro sname in ponovno namesti
 • UV obstojna mreža iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi, inox, aluminij svetla ali črna ter mreža proti psom in mačkam
 • zaradi visokokakovostnih sestavnih delov ne potrebujejo vzdrževanja

Zakaj izbrati komarnik:

Z našimi komarniki bo vaša investicija trajnostnega značaja in z veliko dodane vrednosti saj bosta miren spanec in svež zrak, brez zdravju škodljivih kemikalij, postala del vašega vsakdanjega življenja. Popolna barvna vsklajenost in kvalitetni sestavni deli poskrbijo, da se komarniki prilegajo k obstoječenu stavbnemu pohištvu in imajo dolgo življensko dobo brez dodatnega vzdrževanja.

Dodatna zaščita proti virusom in bakterijam s SUNOX mrežo, ki ob reakciji s sončnimi žarki uniči viruse in bakterije, ki so se nabrali na mreži.

PRATIK

Fiksni komarnik Pratik predstavlja zaščito za vse okenske odprtine, skozi katere ne posegate ali jih ne uporabljate za prehod, vendar bi jih vseeno želeli zaščitit pred vstopom neželenega mrčesa.

PratikDodatne informacije

Pratik

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Enostaven sistem pritrditve

Ne potrebujejo vzdrževanja

Mrežica iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi, inox mreža, alu mreža bela / črna ter mreža proti psom in mačkam

RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


  predračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov

  test

  Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  PREBERITE VEČ