Krilni komarniki

Krilni komarniki

Krilni komarniki so primerni za vgradnjo na balkonska vrata, vrata na teraso, panoramske in harmonika stene. Način odpiranja lahko prilagodimo odpiranju stavbnega pohištva, tako lahko zagotovimo optimalno funkcionalnost in izgled. Za tesnjenje med okvirjem in krilom poskrbijo posebni magneti vzdolž profilov, ki zagotavljajo optimalno naleganje tudi v primeru prepiha ali vetra.
Komarniki so med sezono komarjev najboljša investicija. Prijeten in miren spanec, brez pikov komarjev, je vreden vgradnje komarnikov!

Lastnosti:

  • deli iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija
  • v barvah po RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO
  • enostaven sistem upravljanja
  • UV obstojna mreža iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi,
  • zaradi visokokakovostnih sestavnih delov ne potrebujejo vzdrževanja

ANTAREX

Krilni komarniki Komarnik Antarex je verjetno najbolj prepoznaven klasičen komarnik s krilnim načinom upravljanja. Možna je eno ali več krilna izvedba, upravljanje preko pantov, ki so lahko tudi samozapiralni.

AntarexDodatne informacije

Antarex

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ALU380/1200-/2500

Komarnik Antarex je namenjen zaščiti okenskih in vratnih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa, zaradi fiksnega položaja komarniške mrežice pa je komarnik primeren tudi za nepravilne oblike odprtin, nudi pa tudi možnost zaščite polkrožnih odprtin.Okvir in vratno krilo sta sestavljena iz ojačanega aluminija, ki poskrbi za stabilnost in trdnost komarnika, dodatno zaščito pa nudi magnetni trak, ki skrbi da komarnik ostane zaprt, skupaj z zaščitnimi ščetkami, ki dodatno preprečujejo vstop mrčesa na gibljivih delih in vam tako nudijo popolno zaščito.

S posameznim krilom komarnika Antarex lahko zaščitite površino do 3 m2, s trokrilno izvedbo pa se lahko zaščiti odprtina do 12 m2. Večkrilna izvedba pride standardno opremljena s centralnimi zatiči s katerimi lahko posamezna krila fiksirate v vodilo. Opcijsko so vam na voljo tri izvedbe pantov za odpiranje krila in sicer, navaden vratni pant, saloonska izvedba, ki omogoča opiranje krila v obe smeri ter pant z vzmetjo, ki poskrbi da se komarnik po prehodu sam zapre.

Komarnik Antarex vam je na voljo s klasičnimi komarniškimi mrežicami standardna Fibre Glass, BetterVue, Tuffscreen in PetScreen. Vstavljena pa je lahko tudi aluminjasta, ali inox mreža. Po želji pa lahko v Antarex vstavimo tudi prozorno platno Cristal, Bakelit, polikarbonat ali aluminjasto polnilo. V primeru večjih dimenzij komarnika se prek komarnika za večjo stabilnost ogrodja vgradi prečni profil.

Atarex se na obstoječe stavbno pohištvo montira frontalno pred stavbno pohištvo s čimer se komarnik, katerega lahko naročite v številnih barvnih izvedbah popolnoma zlije z obstoječimi elementi kot so polkna, rolete itd.

LIBRA

LibraDodatne informacije

Libra

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ALU380/1000-/2500
POLNILO380/800-/2500

Komarnik Libra je namenjen zaščiti velikih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa, sestavljen pa je iz posameznih krilnih vrat, katere lahko poljubno dodajamo in tako zagotovimo zaščito za odprtino.Komarnik Libra sestavljajo okvir in vratna krila, s katerimi lahko popolnoma zaprete odprtino, prek spodnjega vodila izdelanega iz ojačanega aluminija pa lahko vratna krila zložite in jih popolnoma pospravite ter tako ponovno po potrebi odprete odprtino.

Vratna krila so izdelana iz ojačanega aluminija, kar jim zagotavlja stabilnost in trdnost komarnika, kljub lahkotnemu upravljanju, dodatno zaščito pa nudi magnetni trak, ki skrbi da komarnik ostane zaprt, skupaj z zaščitnimi ščetkami, ki dodatno preprečujejo vstop mrčesa na gibljivih delih in vam tako nudijo popolno zaščito.
Krila po spodnjem in zgornjem vodilu drsijo prek pantnih koleščk, vsako liho krilo je opremljeno s kljukico za lažje upravljanje, na sodih krilih pa so nameščeni centralni zatiči, s katerimi komarnik pritrdimo v vodila in ga tako popolnoma zapremo.

Komarnik Libra je možno naročiti tudi v centralni izvedbi, kjer se vratna krila odprejo sredinsko in se nato lahko pospravijo na vsako stran.

Komarnik Libra vam je na voljo s klasičnimi komarniškimi mrežicami standardna Fibre Glass, BetterVue, Tuffscreen in PetScreen. Vstavljena pa je lahko tudi aluminjasta, ali inox mreža. Po želji pa lahko v Libro vstavimo tudi prozorno platno Cristal, Bakelit, polikarbonat ali aluminjasto polnilo. V primeru večjih dimenzij komarnika se prek komarnika za večjo stabilnost ogrodja vgradi prečni profil.

Libra se na obstoječe stavbno pohištvo montira frontalno pred stavbno pohištvo s čimer se komarnik, katerega lahko naročite v številnih barvnih izvedbah popolnoma zlije z obstoječimi elementi kot so polkna, rolete itd.

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Enostaven sistem upravljanja

Ne potrebujejo vzdrževanja

Mrežica iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi

RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO

POŠLJI POVPRAŠEVANJEpredračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov