Krilni komarniki

Krilni komarniki

Krilni komarniki so zelo enostaven in praktični za rokovanje. Primerni so za vgradnjo na odprtine skozi katere prehajamo večkrat dnevno. Da je uporabniška izkušnja še toliko večja poskrbi nastavljivi samozapiralni tečaj.
Komarniki so med sezono komarjev najboljša investicija. Prijeten in miren spanec, brez pikov komarjev, je vreden vgradnje komarnikov!

Lastnosti:

 • deli iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija
 • v barvah po RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO
 • enostaven sistem pritrditve, vgradnja na okenski okvir
 • enostavna montaža omogoča, da se komarnik hitro sname in ponovno namesti
 • UV obstojna mreža iz steklenih PVC vlaken v sivi ali črni barvi, INOX, aluminij svetla ali črna ter mreža proti psom in mačkam
 • zaradi visokokakovostnih sestavnih delov ne potrebujejo vzdrževanja

Zakaj izbrati komarnik:

Z našimi komarniki bo vaša investicija trajnostnega značaja in z veliko dodane vrednosti saj bosta miren spanec in svež zrak, brez zdravju škodljivih kemikalij, postala del vašega vsakdanjega življenja. Popolna barvna vsklajenost in kvalitetni sestavni deli poskrbijo, da se komarniki prilegajo k obstoječenu stavbnemu pohištvu in imajo dolgo življensko dobo brez dodatnega vzdrževanja.

Dodatna zaščita proti virusom in bakterijam s SUNOX mrežo, ki ob reakciji s sončnimi žarki uniči viruse in bakterije, ki so se nabrali na mreži.

ANTAREX

Krilni komarniki Antarex je verjetno najbolj prepoznaven komarnik. Možna je eno ali več krilna izvedba. Za boljšo funkcionalnost in uporabniško izkušnjo se lahko vgradi samozapiralni tečaj.

AntarexDodatne informacije

Antarex

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ALU380 / 1200- / 2500

Krilni komarniki Antarex so namenjeni zaščiti okenskih in vratnih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa, zaradi fiksnega položaja komarniške mrežice pa je komarnik primeren tudi za nepravilne oblike odprtin, nudi pa tudi možnost zaščite polkrožnih odprtin. Okvir in vratno krilo sta sestavljena iz ekstrudiranega aluminija, ki poskrbi za stabilnost in togost komarnika. Za tesnenje med krilom in okvirjem poskrbi magnetni trak, ki zagotavlja, da komarnik ostane zaprt tudi v primeru prepiha ali vetra. Za tesnenje med tlakom in okvirjem komarnika poskrbi ščetka, ki je vgrajena v spodnji profil krila.

S posameznim krilom komarnika Antarex lahko zaščitite površino do 3 m2, s 4-krilno izvedbo pa se lahko zaščiti odprtina do 12 m2. Večkrilna izvedba pride standardno opremljena s centralnimi zatiči s katerimi lahko posamezna krila fiksirate v vodilo. Krilni komarniki so na voljo v dveh različicah odpiranja, odpiranje ven ali tako imenovanoasaloonska izvedba, ki omogoča opiranje krila v obe smeri. Pri klasični izvedbi je opcijsko mogoče vgraditi tečaj z nastavljivo vzmetjo, ki poskrbi da se komarnik po prehodu sam zapre.

Komarnik Antarex vam je na voljo s standardno komarniško mrežo STRONG ali v izvedbah s klasično mrežo iz pvc steklenih vlaken, BetterVue, ALU in INOX mrežo ter PetScreen. Po želji pa lahko v Antarex vstavimo tudi prozorno platno Cristal, Bakelit, polikarbonat ali aluminjasto polnilo.

Krilni komarniki se montirajo frontalno na stavbno pohištvo ali v okensko odprtino/zid.

LIBRA

LibraDodatne informacije

Libra

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ALU380 / 1000- / 2500
POLNILO380 / 800- / 2500

Komarnik Libra je namenjen zaščiti velikih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa, sestavljen pa je iz posameznih krilnih vrat, katere lahko poljubno dodajamo in tako zagotovimo zaščito za odprtino.Komarnik Libra sestavljajo okvir in vratna krila, s katerimi lahko popolnoma zaprete odprtino, prek spodnjega vodila izdelanega iz ojačanega aluminija pa lahko vratna krila zložite in jih popolnoma pospravite ter tako ponovno po potrebi odprete odprtino.

Vratna krila so izdelana iz ojačanega aluminija, kar jim zagotavlja stabilnost in trdnost komarnika, kljub lahkotnemu upravljanju, dodatno zaščito pa nudi magnetni trak, ki skrbi da komarnik ostane zaprt, skupaj z zaščitnimi ščetkami, ki dodatno preprečujejo vstop mrčesa na gibljivih delih in vam tako nudijo popolno zaščito.
Krila po spodnjem in zgornjem vodilu drsijo prek pantnih koleščk, vsako liho krilo je opremljeno s kljukico za lažje upravljanje, na sodih krilih pa so nameščeni centralni zatiči, s katerimi komarnik pritrdimo v vodila in ga tako popolnoma zapremo.

Komarnik Libra je možno naročiti tudi v centralni izvedbi, kjer se vratna krila odprejo sredinsko in se nato lahko pospravijo na vsako stran.

Komarnik Libra vam je na voljo s klasičnimi komarniškimi mrežicami standardna Fibre Glass, BetterVue, Tuffscreen in PetScreen. Vstavljena pa je lahko tudi aluminjasta, ali inox mreža. Po želji pa lahko v Libro vstavimo tudi prozorno platno Cristal, Bakelit, polikarbonat ali aluminjasto polnilo. V primeru večjih dimenzij komarnika se prek komarnika za večjo stabilnost ogrodja vgradi prečni profil.

Libra se na obstoječe stavbno pohištvo montira frontalno pred stavbno pohištvo s čimer se komarnik, katerega lahko naročite v številnih barvnih izvedbah popolnoma zlije z obstoječimi elementi kot so polkna, rolete itd.

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Enostaven sistem upravljanja

Ne potrebujejo vzdrževanja

Mrežica iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi

RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


  predračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov

  test

  Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  PREBERITE VEČ