Plise komarniki

Plise komarniki

Plise komarniki so nov sistem v horizontalni in vertikalni izvedbi. Primerni za vgradnjo na odprtine, kjer je zelo malo prostora. Nizek pohodni prag omogoča nemoten prehod. Plise komarniki se zaustavijo v kateri koli poziciji. Njihovo upravljanje je enostavno.
Komarniki so med sezono komarjev najboljša investicija. Prijeten in miren spanec, brez pikov komarjev, je vreden vgradnje komarnikov!

Lastnosti:

 • deli iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija
 • v barvah po RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO
 • enostaven sistem upravljanja
 • mrežica iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi, tkanina se ne razpreda
 • zaradi visokokakovostnih sestavnih delov ne potrebujejo vzdrževanja

Zakaj izbrati komarnik:

Z našimi plise komarniki bo vaša investicija trajnostnega značaja in z veliko dodane vrednosti saj bosta miren spanec in svež zrak, brez zdravju škodljivih kemikalij, postala del vašega vsakdanjega življenja. Popolna barvna vsklajenost in kvalitetni sestavni deli poskrbijo, da se komarniki prilegajo k obstoječenu stavbnemu pohištvu in imajo dolgo življensko dobo brez dodatnega vzdrževanja.

Dodatna zaščita proti cvetnemu prahu s posebej izdelano mrežo, ki preprečuje vtop cvetnega prahu v prostor.

MINIMA 22

Minima enojnaMinima dvojnaMinima reverzibilnaMinima UPDodatne informacije

Minima enojna – bočna montaža

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ČRNA30003000
SIVA30003000

Minima dvojna – bočna montaža

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ČRNA60003000
SIVA60003000

Minima reverzibilna – bočna montaža

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ČRNA30003000
SIVA30003000

Minima UP – frontalna montaža (na voljo tudi v izvedbi dveh modulov in v reverzibilni različici)

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
ČRNA30003000
SIVA30003000

Komarnik Minima 22 je namenjen zaščiti vratnih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa. S patentiranim načinom zlaganja komarniške mreže je idealna rešitev za družine z mlajšimi otroci, za pogosto prehodne odprtine.Komarnik sestavlja dva bočna profila, zgornje in spodnje vodilo, Mrežica se pospravlja bočno. Spodnje vodilo komarnika je visoko le 7 mm in je popolnoma pohodno. V spodnjem vodilu sta dve reži za lažji odtok vode. Trpežnost spodnjega vodila zagotavlja ekstrudirani aluminij. V primeru izpada mrežice iz vodil, se ta zelo enostavno povrne na prvotno mesto. Dovolj je samo, da komarnik odprete in zaprete.

Komarnik Minima 22 je možno montirati frontalno na okenski okvir ali bočno v zid. Izvedba komarnika je lahko eno ali dvodelna. Možna je tudi izvedba obojestranskega odpiranja. Možnost podometne vgradnje.

Širok izbor barv omogoča popolno skladnost komarnika s katero koli barvo novega ali obstoječega stavbnega pohištva.

SOFFY

SOFFYDodatne informacije

SOFFY

ŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
MODUL700/16001600 / 2670

Plise komarnik Soffy je namenjen zaąčiti vratnih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa. S patentiranim načinom zlaganja komarniške mrže je idealna rešitev za družine z mlajšimi otroci, za pogosto prehodne odprtine.Komarnik sestavlja dva bočna profila, zgornje in spodnje vodilo, Mrežica se pospravlja bočno. Spodnje vodilo komarnika je visoko le 3 mm in je popolnoma pohodno. Trpežnost spodnjega vodila zagotavlja ekstrudirani aluminij. V primeru izpada mrežice iz vodil, se ta zelo enostavno povrne na prvotno mesto. Dovolj je samo, da komarnik odprete in zaprete.

Plise komarnik Soffy 22 je možno montirati frontalno na okenski okvir ali bočno v zid. Izvedba komarnika je lahko eno ali večdelna. Možnost podometne vgradnje.

Širok izbor barv omogoča popolno skladnost komarnika s katero koli barvo novega ali obstoječega stavbnega pohištva.

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Enostaven sistem upravljanja

Ne potrebujejo vzdrževanja

Mrežica iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi

RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


  predračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov

  test

  Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  PREBERITE VEČ