Rolo komarniki za vrata

Rolo komarniki za vrata

Rolo komarniki za vrata so idealna izbira za balkonska vrata in panoramske stene. Spodnje vodilo večine modelov stranskih rolo komarnikov ima višino le 3 mm, ki zagotavlja popolno prehodnost otrokom in invalidom. Prav tako poskrbi za enostavno vodljivost komarnika. Upravljanje je enostavno in ne zahteva velike moči. Posebno vpetje komarniške mreže v spodnje in zgornje vodilo stranskih rolo komarnikov poskrbi za 100% zaščito pred komarji in ostalim mrčesom.
Komarniki so med sezono komarjev najboljša investicija. Prijeten in miren spanec, brez pikov komarjev, je vreden vgradnje komarnikov!

Lastnosti:

 • deli iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija
 • komarniki v barvah po RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO
 • enostaven sistem upravljanja
 • spodnje vodilo višine samo 3 mm
 • UV obstojna mreža iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi,
 • različne velikosti in oblike rolo omaric ter stranskih vodil omogočajo več načinov vgradnje
 • zaradi visokokakovostnih sestavnih delov ne potrebujejo vzdrževanja

Zakaj izbrati komarnik:

Z našimi komarniki bo vaša investicija trajnostnega značaja in z veliko dodane vrednosti saj bosta miren spanec in svež zrak, brez zdravju škodljivih kemikalij, postala del vašega vsakdanjega življenja. Popolna barvna vsklajenost in kvalitetni sestavni deli poskrbijo, da se komarniki prilegajo k obstoječenu stavbnemu pohištvu in imajo dolgo življensko dobo brez dodatnega vzdrževanja.

Dodatna zaščita proti virusom in bakterijam s SUNOX mrežo, ki ob reakciji s sončnimi žarki uniči viruse in bakterije, ki so se nabrali na mreži.

BORA

Komarnik BORA je inovativen in dovršen sistem zaščite pred insekti. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu URAGANO, komarniška mreža ne izpada iz vodil in se ne trga. Komarnik je tako odporen na močne sunke vetra in primeren za vgradnjo v večje okenske odpritine. Spodnje vodilo višine le 2 mm, omogoča nemoten prehod, lahko pa ga vgradimo tudi brez vodila. Posebnost komarnika je ta, da je enostavno snemljiv, kar omogoča, da ga v daljših obdobjih neuporabe pospravimo in mu tako podaljšamo življensko dobo.

BORA / BORA UP / BORA INCASDodatne informacije

Bora

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
STRONG (črna)-/18001500/2800
FIBERGLASS (črna, siva)-/20001500/2500

Bora UP

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
STRONG (črna)-/18001500/2800
FIBERGLASS (črna, siva)-/20001500/2500

Bora INCAS

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
STRONG (črna)-/18001500/2800
FIBERGLASS (črna, siva)-/20001500/2500

Le najboljše za zaščito proti komarjem.

Sodoben komarnik, ki v celoti izpolnjujeje vse potrebe za varno in udobno počutje v vašem domu. Komarnik BORA.

Primeren za vrata do širine 180 cm, kljubuje močnemu vetru in učinkovito ščiti prostor pred najmanjšimi insekti.

Odpiranje je gladko, komarnik se lahko ustavi v kateremkoli položaju. To omogoča, da lahko uporabnik upravlja širino prehoda.

Zahvaljujoč nizkemu spodnjemu vodilu je prehod nemoten, debelina spodnjega vodila je le 2 milimetra.

Sistem montaže s posebnim zatičem v zgornjem vodilu omogoča, da komarnik enostavno in hitro snamemo ter ponovno namestimo. Tako lahko v primeru daljšega obdobja neuporabe, komarnik BORA skladiščimo.

In seveda to še ni vse: BORA je zelo poseben komarnik, patentiran sistem vpetja mreže preprečuje njeno izpadanje v primeru močnega vetra in preprečuje trganje le te.

BORA Katalog

PHANTOM TOP

Komarnik Phantom TOP je edinstven komarnik na slovenskem tržišču s patentirano funkcijo samoodpiranja.

Phantom TOP 45Phantom TOP 55Phantom TOP 45/55 dvojniDodatne informacije

Phantom TOP 45

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
FIBERGLASS-/15001500/2700

Phantom TOP 55

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
FIBERGLASS-/17001500/2700

Phantom TOP 45 dvojni

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
FIBERGLASS-/30001500/2700

Phantom TOP 55 dvojni

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
FIBERGLASS-/34001500/2700

Komarnik Phantom TOP je namenjen zaščiti vratnih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa. S patentiranim načinom samoodpiranja je idealna rešitev za družine z mlajšimi otroci, za pogosto prehodne odprtine.Komarnik sestavlja bočna omarica, v katero se navija komarniška mreža. Spodnje vodilo komarnika je visoko le 3 mm in je popolnoma pohodno. Trpežnost spodnjega vodila zagotavlja ekstrudirani aluminij in železni trak z inox obdelavo. Železni trak z nizom magnetov v spodnjem vodilu zagotavlja, da komarniška gosenica, v primeru vetra ali prepiha, ne izpade iz vodila.
Varjeni robovi skupaj s čepki preprečujejo izpad komarniške mreže v zgornjem vodilu in v spodnjem delu komarniške gosenice.
Zunanja regulacija moči vzmeti omogoča prilagoditev hitrosti zapiranja komarnika. Rolo komarniki za vrata Phantom TOP je možno montirati frontalno na okenski okvir ali bočno v zid. Izvedba komarnika je lahko eno ali dvodelna. Možnost podometne vgradnje.Širok izbor barv omogoča popolno skladnost komarnika s katero koli barvo novega ali obstoječega stavbnega pohištva.

IRENE

Komarnik Irene je znanstveno testiran za delovanje v izrednih vremenskih razmerah. Posebnost komarnika je tako imenovani patentirani sistem URAGANO (orkan), to je visoko vzdržljiv sistem vpetja komarniške mreže v vodilih, ki preprečuje izpadanje le-te v posebnih vremenskih pogojih kot so močni sunki vetra, nevihta, tramontana itd. Prav zaradi posebnega sistema vodil je komarnik Irene idealen za zaščito vratnih odprtin večjih dimenzij.

IreneIrene dvojnaDodatne informacije

Irene

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
FIBERGLASS22002600

Irene dvojna

TIP MREŽEŠIRINA (MIN/MAX) mmVIŠINA (MIN/MAX) mm
FIBERGLASS44002600

Komarnik Irene je namenjen zaščiti vratnih odprtin pred komarji in drugimi vrstami mrčesa.Komarnik sestavlja bočna omarica, v katero se navija komarniška mreža. Spodnje vodilo komarnika je visoko 20 mm in je popolnoma pohodno. Trpežnost spodnjega vodila zagotavlja ekstrudirani aluminij. Poseben sistem v zgornjem in spodnjem vodilu omogoča, da se lahko komarnik zaustavi na več stopnjah.

Prednost komarnika predstavlja tudi zunanja regulacija hitrosti navijanja komarniške mreže v rolo omarico.

V rolo omarici je nameščena posebna čistilna ščetka, ki očisti morebitno umazanijo ob vsakem navijanju ali spuščanju komarniške mrežice.

Rolo komarniki za vrata Irene je možno montirati frontalno na okenski okvir ali bočno v zid. Izvedba komarnika je lahko eno ali dvodelna. Možnost podometne vgradnje.

Širok izbor barv omogoča popolno skladnost komarnika s katero koli barvo novega ali obstoječega stavbnega pohištva.

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Raznovrstni modeli

Enostaven sistem upravljanja

Več načinov vgradnje

RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


  predračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov

  test

  Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  PREBERITE VEČ