ZIP komarniki

ZIP Komarniki

EVO ZIP komarniki so namenjeni zaščiti večjih odprtin. Inovativna izvedba združuje preprosto obliko pravokotnih linij in je rezultat izkušenj, pridobljenih v zadnjih letih. EVO ZIP je zaradi posebne zadrge, privarjene na robove mreže, zelo odporen na zunanje obremenitve. Patentirana izvedba preprečujejo izpad mreže in s pomočjo posebnih vzmeti, ki so vgrajene v vodilih, poskrbi, da je mreža vedno optimalno napeta. S pravokotno samonosilno omarico dimenzij 100 x 125 mm in 125 x 145 mm, zasnovano tako, da se zaključna letev popolnoma skrije  v njeno notranjost, omogoča povečanje svetle mere odprtine. EVO ZIP je sodobna in elegantna rešitev, namenjen za vgradnjo v velike okenske odprtine in je popolnoma prilagodljiv vsakemu okolju. Poleg tega, zahvaljujoč zasnovi servisnega pokrova, omarica omogoča revizijo brez demontaže komarnika.
Komarniki so med sezono komarjev najboljša investicija. Prijeten in miren spanec, brez pikov komarjev, je vreden vgradnje komarnikov!

EVO ZIP je sodobna in elegantna rešitev, ki se vključuje v popolnoma vse tipe objektov.

Lastnosti:

  • deli iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija
  • komarniki v barvah po RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO
  • enostaven sistem upravljanja,
  • UV obstojna mreža iz steklenih pvc vlaken v sivi ali črni barvi, mreža proti psom in mačkam
  • različne velikosti in oblike rolo omaric ter stranskih vodil omogočajo več načinov vgradnje

Zakaj izbrati komarnik:

Z našimi komarniki bo vaša investicija trajnostnega značaja in z veliko dodane vrednosti saj bosta miren spanec in svež zrak, brez zdravju škodljivih kemikalij, postala del vašega vsakdanjega življenja. Popolna barvna vsklajenost in kvalitetni sestavni deli poskrbijo, da se komarniki prilegajo k obstoječenu stavbnemu pohištvu in imajo dolgo življensko dobo brez dodatnega vzdrževanja.

Dodatna zaščita proti virusom in bakterijam s SUNOX mrežo, ki ob reakciji s sončnimi žarki uniči viruse in bakterije, ki so se nabrali na mreži.

EVO ZIP komarniki

EVO ZIP 100EVO ZIP 100 INCASDodatne informacije

EVO ZIP 100

EVO ZIP 100 INCAS

Notranjost sistema EVO ZIP se ponaša s popolnoma prenovljeno mehaniko: za nemoteno in gladko drsenje po vodilih skrbi patentiran sistem vzmeti, ki zagotavljajo optimalno napetost komarniške mreže tudi pri večjih dimenzijah.

EVO ZIP lahko upravljamo z motornim pogonom na stikalo ali z radijskim daljinskim upravljanjem.

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Raznovrstni modeli

Ne potrebujejo vzdrževanja

Več načinov vgradnje

RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO

POŠLJI POVPRAŠEVANJEpredračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov