ZIP komarniki

EVO ZIP komarnik je namenjen zaščiti večjih odprtin. Inovativna izvedba združuje preprosto obliko pravokotnih linij in je rezultat izkušenj, pridobljenih v zadnjih letih. EVO ZIP je zaradi posebne zadrge, privarjene na robove mreže, zelo odporen na zunanje obremenitve. Patentirana izvedba preprečujejo izpad mreže in s pomočjo posebnih vzmeti, ki so vgrajene v vodilih, poskrbi, da je mreža vedno optimalno napeta.
Komarniki so med sezono komarjev najboljša investicija. Prijeten in miren spanec, brez pikov komarjev, je vreden vgradnje komarnikov!

EVO ZIP je sodobna in elegantna rešitev, ki se vključuje v popolnoma vse tipe objektov.

EVO ZIP

EVO ZIP 100EVO ZIP 100 INCASDodatne informacije

EVO ZIP 100

ZIP 100 INCAS

S pravokotno samonosilno omarico dimenzij 100 mm, zasnovano tako, da se zaključna letev popolnoma skrije  v njeno notranjost, omogoča povečanje svetle mere odprtine. EVO ZIP je sodobna in elegantna rešitev, namenjen za vgradnjo v velike okenske odprtine in je popolnoma prilagodljiv vsakemu okolju. Poleg tega, zahvaljujoč zasnovi servisnega pokrova, omarica omogoča revizijo brez demontaže komarnika.

Notranjost sistema EVO ZIP se ponaša s popolnoma prenovljeno mehaniko: za nemoteno in gladko drsenje po vodilih skrbi patentiran sistem vzmeti, ki zagotavljajo optimalno napetost komarniške mreže tudi pri večjih dimenzijah.

EVO ZIP lahko upravljamo z motornim pogonom na stikalo ali z radijskim daljinskim upravljanjem.

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Raznovrstni modeli

Ne potrebujejo vzdrževanja

Več načinov vgradnje

RAL lestvici, IMITACIJI LESA in RAFFAELLO

POŠLJI POVPRAŠEVANJEpredračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov