O nas

Podjetje ZUNTI, MATEVŽ GOMIZELJ S.P. smo zanesljiv in izkušen partner, ki za svoje stranke skrbi že od leta 2011. Smo specialisti za dobavo, prodajo in montažo senčil.

Podjetje Senčila, komarniki, pergole Zunti, je bilo ustanovljeno z namenom zastopanja, prodaje in vgradnje produktov priznanega Italjanskega podjetja MV Line.

Podjetje MV Line je specializirano s področja razvoja in proizvodnje sistemov (komarnikov) za zaščito proti insektom. Pohvalijo se lahko s številnimi inovacijami in patenti, ki na trgu v tej panogi narekujejo razvoj.

S pričetkom zastopanja podjetja MV Line in trženja njihovih produktov, so v podjetju Senčila, komarniki, pergole Zunti, na slovenski trg, v tem segmentu prodaje, vnesli nekaj novega. Ponudili so izdelke visoke kakovosti, ki zaradi številnih izvedbenih kombinacij omogočajo kupcu, da izbere zanj idealno rešitev

test

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

PREBERITE VEČ