Pergole

Naj bo samo hladna senca v poletnih dneh, zaščita pred dežjem ali kljubovanje vsem vremenskim razmeram, v iskanju idealne rešitve za vaše udobje vam v podjetju Zunti nudimo pester prodajni program pergol in njihovih variacij, s katerimi boste poleg uporabne vrednosti svojemu domu dodali estetski pridih ter v sebi prebudili novo občudovanje vašega bivalnega prostora.

Pergotende

Terasa, ki se spremeni v življenski prostor skozi celo leto, košček vrta spremenjen v prostor za počitek in sproščanje. V podjetju Zunti vam nudimo elegantne in estetske rešitve za vsak kotiček vašega doma, katerega bi radi zaščitili pred neugodnimi vremenskimi vplivi in ga spremenili v osebno oazo miru in udobja.

pergotende_nuvolapergotende_liparipergotende_ostalo

Lamelne pergole

Lamelne ali bioklimatske pergole vam nudijo idealno rešitev pred vsemi vremenskimi vplivi, naj bo to sonce, dež ali sneg. S prilagodljivimi strešnimi lamelami lahko filtrirate sončno svetlobo po svoji želji, po potrebi pa jih lahko popolnoma zaprete in s tem ohranite suho površino pod pergolo.

Pergole Flap OnePergole FlapPergole Flap Cabrio

test

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

PREBERITE VEČ