Flap Cabrio

Flap Cabrio

Bioklimatska pergola Flap vam nudi idealno rešitev pred vsemi vremenskimi vplivi, naj bo to sonce, dež ali sneg. S prilagodljivimi strešnimi lamelami lahko filtrirate sončno svetlobo po svoji želji, po potrebi pa jih lahko popolnoma zaprete in s tem ubranite sončno pripeko in učinek tople grede v bivalnih prostorih ali pa jih pospravite in imate nad seboj zopet jasno nebo.

Lamelna pergola Flap Cabrio je namenjena zaščiti teras pred vsemi vremenskimi razmerami. Konstrukcija je izdelana iz aluminija in nerjavečih kovin, kar daje lamelni pergoli dolgo življensko dobo brez posebnega vzdrževanja.

Zaradi edinstvene oblike lamel, lamelna pergola Flap Cabrio potrebuje le 5 % padec ostrešja za odvajanje vode. Montaža ostrešja je tako pod rahlim naklonom mogoča v popolnoma ravno konstrukcijo, kar daje moderen izgled.

Z združevanjem več posameznih modulov pergole Flap Cabrio se lahko prekrijejo večje površine, kljub temu pa se lahko ostrešja posameznih modulov upravljajo prek enega daljinca, oz ene tipke.

Glavna prednost bioklimatske pergole Flap Cabrio je ta, da se lahko lamele popolnoma pospravijo na dolžino 1/3 ostrešja in vam s tem Flap Cabrio ponudi neovirano svobodo naravnega okolja.

Upravljanje lamel je mogoče ročno ali prek elektromotorjev z daljinskim upravljanjem ali na tipko. Dodatno je mogoče vgraditi vremensko postajo za dež, sonce in sneg.

Flap Cabrio Katalog
Flap Cabrio Katalog
Tehnični podatkiVideo predstavitevGalerija

Minimalne naklon za odtekanje vode

Enostaven sistem upravljanja

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Električne ali mehanske

Možnost vgradnje vremenskega senzorja

Vrhunska kvaliteta

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


    predračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov

    test

    Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

    PREBERITE VEČ