Flap

Flap

Bioklimatska pergola Flap vam nudi idealno rešitev pred vsemi vremenskimi vplivi, naj bo to sonce, dež ali sneg. S prilagodljivimi strešnimi lamelami lahko filtrirate sončno svetlobo po svoji želji, po potrebi pa jih lahko popolnoma zaprete in s tem ubranite sončno pripeko in učinek tople grede v bivalnih prostorih.

Lamelna pergola Flap je namenjena zaščiti teras pred vsemi vremenskimi razmerami. Konstrukcija je izdelana iz aluminija in nerjavečih kovin, kar daje lamelni pergoli dolgo življensko dobo brez posebnega vzdrževanja.

Z združevanjem več posameznih modulov pergole Flap se lahko prekrijejo večje površine, kljub temu pa se lahko ostrešja posameznih modulov upravljajo prek enega daljinca, oz ene tipke.

Zaradi edinstvene oblike lamel, lamelna pergola Flap potrebuje le 5 % padec ostrešja za odvajanje vode. Montaža ostrešja je tako pod rahlim naklonom mogoča v popolnoma ravno konstrukcijo, kar daje moderen izgled.

Upravljanje lamel je mogoče ročno ali prek elektromotorjev z daljinskim upravljanjem ali na tipko. Dodatno je mogoče vgraditi vremensko postajo za dež, sonce in sneg.

Tehnični podatkiPosebnostiGalerija

Širina profilov konstrukcije:60 mm
Globina profilov konstrukcije:125,5 mm
Širina ostrešnih žlebov:50 mm
Širina sprednjega žleba:91 mm
Razpoložljive barve konstrukcije:
Standardne:bela (Ral 9010), rjava (RAL 8017), siva (RAL M200) ali (Ral 9006) in slonovina (RAL 1013)
Nestandardne:preostale RAL, Raffaello in imitacije lesa
Največja možna površina za zaščito:18 m2 s posameznim modulom

Na željo kupca se lahko v samo konstrukcijo pergole Flap vgradijo LED svetila.

Vrhunska kvaliteta

Visokokakovostni ekstrudiran aluminij

Minimalne naklon za odtekanje vode

Možnost vgradnje vremenskega senzorja

Električne ali mehanske

Enostaven sistem upravljanja

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


    predračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov

    test

    Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

    PREBERITE VEČ