Ostale pergotende

Bamboo

Bamboo je raznovrstna pergotenda, ki s svojo prilagodljivostjo zadosti vsem potrebam, pa naj bo to le senca, ali tudi zaščita pred dežjem.

S svojo lahkotno strukturo pergotenda Bamboo poskrbi za minimalni estetski poseg v vaše okolje, ob enem pa kakovostno opravlja svojo nalogo in vam podari oazo miru v intimi vašega doma.

Xentia

Pergotenda Xentia vam nudi prijeten kotiček za oddih, njena vsestranska uporabnost pa vam omogoča, da jo lahko uporabite tudi kot avto nadstrešek. Ogrodje je sestavljeno iz aluminija, strešno platno pa sestavljata vodoodporno platno na zgornjem in filtrirno platno na spodnjem delu, kar omogoča da celotno ostrešje Xentie filtrira zrak in s tem znižuje temperaturo v prostoru spodaj.

Tress

Lahkotnost, ki je pergotenda Tress. Sestavljena iz aluminjastega ogrodja, Tress ponuja ostrešje s pletenim vzorcem ostrešnega platna, ki poskrbi za učinkovito zaščito pred sončnimi žarki, ob enem pa skozi ostrešje nenehno prihaja svež zrak.

Sanremo

Okvir pergotende Sanremo je popolnoma sestavljen iz aluminija, kar skupaj z nepremočljivim platnom nudi idealno zaščito pred dežjem in soncem, ob enem pa lahko platno pergotende Sanremo popolnoma pospravite in tako omogočite dnevni svetlobi pot v prostor.

Loom

Pergotenda Loom omogoča lahkotnost senčenja v večjih razponih. Zaščitna kaseta poskrbi za dolgotrajno obstojnost platna. Pergotendo Loom lahko uporabite za senčenje na že obstoječih konstrukcijah, steklenih nadstreških in zimskih vrtovih.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


    predračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov

    test

    Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

    PREBERITE VEČ