Pareo

Pareo Pergotenda je zložljiv strešni sistem, ki vam omogoča zaščito terase, balkona ali drugih površin pred soncem in dežjem. Zaradi edinstvene zasnove ostrešja je naklon, ki je potreben za odtekanje vode samo 5 % – primerna za vgradnjo na že obstoječe ravne konstukcije.

Pareo Pergotenda je namenjena zaščiti odprtih površin pred soncem in dežjem. S svojo inovativno zasnovo Pareo poskrbi, da sta vaša terasa ali balkon zaščitena pred neželenimi vremenskimi vplivi. Platno PVC Giovanardi Precointraint 602, katerega lahko izberete v beli ali bež barvi, pa nudi odlično zaščito pred vremenskimi vplivi ter je ob enem zatemnitveno, vodoodporno in ognjevarno. Sestavljeno iz treh slojev, platno Giovanardi uspešno odbija sončno svetlobo in s posebno alufolijo v svoji sestavi preprečuje nastajanje tople grede, kar pod običajnimi senčili čutimo kot neprijetno vročino oz. soparo. Ostrešje Pareo pergotende je poleg platna Giovanardi sestavljeno tudi iz prečnikov, katerih naloga je da povezujejo posamezne segmente platna v celotno ostrešje in ob enem odvajajo deževnico v stranske žlebove.

Pergotenda Pareo je bila zasnovana ne samo kot uporaben dodatek, pač pa tudi kot vizualno dovršen izdelek, ki s svojo prisotnostjo doprinese k vrednosti vašega doma. Oblika in dizajn Pareo pergotende omogočata minimalen naklon 5 % ostrešja za odvajanje deževnice. Voda se prek platna in prečnikov izteka v stranske žlebove, prek katerih se skozi nosilne stebre v prednjem delu konstrukcije izliva v tla, ostrešje samo pa je zasnovano tako, da preprečuje izlivanje vode prek stranskih žlebov.
Upravljanje platna je mogoče prek elektromotorja Somfy, z daljinskim upravljanjem ali na tipko. Možna pa je vgraditev dodatnih vremenskihj senzorjev za dež, sonce ali veter.

Z združevanjem več posameznih modulov pergotende Pareo se lahko prekrijejo večje površine, kljub temu pa se lahko ostrešja posameznih modulov upravljajo prek enega daljinca, oz ene tipke.

Pareo katalog
Pareo katalog
Tehnični podatkiPosebnostiVideo predstavitev

Širina profilov konstrukcije:60 mm
Globina profilov konstrukcije:125,5 mm
Širina prečnikov:51 mm
Širina ostrežnih žlebov:101 mm
Razpoložljive barve konstrukcije:
Standardne:bela (Ral 9010), rjava (RAL 8017), siva (RAL M200) in slonovina (RAL 1013)
Nestandardne:preostale RAL, Raffaello in imitacije lesa
Razpoložljive barve platna:bela oz. bež
Največja možna površina za zaščito:35 m2 s posameznim modulom
Na željo kupca se lahko v samo konstrukcijo (prečniki ostrešja ali sama konstrukcija) pergotende Pareo vgradijo LED svetila.

Vrhunska kvaliteta

Okraševanja prostora

Minimalne naklon za odtekanje vode

Voda se odteka v tla preko stranskih žlebovov

Možnost vgradnje vremenskega senzorja

Enostaven sistem upravljanja

POŠLJI POVPRAŠEVANJEpredračun želim na e-naslovpredračun želim na domači naslov